Bedrijfsfinanciering aanvragen

Verhoog de kans op een financiering middels een goed opgesteld financieringsplan! En u komt voorbereidt aan tafel. U heeft namelijk maar één kans om het plan neer te leggen. Bij het aanvragen van een bedrijfslening zijn er verschillende mogelijkheden. Van een vastgoedfinanciering, zakelijk krediet, lease, factoring en lening tot crowdfunding. De keuze is afhankelijk van de investeringsbehoefte.

Zakelijk krediet aanvragen – onze tips

Een bedrijfsfinanciering of zakelijk krediet aanvragen met betere voorwaarden. Hoe? Door het toepassen van onderstaande tips:

 • Een goede voorbereiding is van cruciaal belang. Een beknopt investeringsplan is niet goed genoeg. De banken willen onderbouwing, cijfers en een prognose zien.
 • Er bestaan diverse overheidsregelingen die een steuntje in de rug kunnen bieden. Zorg dat u hiervan op de hoogte bent en vraag er ook specifiek naar.
 • Houd in uw presentatie rekening met de mogelijke risico’s.
 • Zorg voor een professionele uitstraling. Een bank houdt geen rekening met emoties, alleen met cijfers en feiten.
 • Is een bank niet de juiste financier? Dat is goed mogelijk. Doe onderzoek naar alternatieve financieringsoplossingen.

Wilt u een bedrijfsfinanciering aanvragen en kunt u hierbij wel wat professioneel advies gebruiken? Neem dan contact op met Vizier Management dmv onderstaand formulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.  "De kennis en ervaring van Vizier zorgde ervoor dat het contact met de bank prima is verlopen."

  Paul Kemps
  Quaform Signing BV

  Ons bedrijf groeit. Om de groei bij te houden waren we opzoek naar nieuwe bedrijfshuisvesting. Om het nieuwe grotere pand te kopen hebben we de hulp ingeroepen van Vizier Management. Hun kennis en ervaring zorgde ervoor dat het contact met de bank prima is verlopen en dat de financiering is geregeld. Daarnaast heeft Vizier Management ook nog meegedacht over een financiering die qua voorwaarden passend is. Dit is ook voor de lange termijn erg prettig.