Bedrijfsfinanciering aanvragen

Verhoog de kans op een financiering middels een goed opgesteld financieringsplan! En u komt voorbereidt aan tafel. U heeft namelijk maar één kans om het plan neer te leggen. Bij het aanvragen van een bedrijfslening zijn er verschillende mogelijkheden. Van een vastgoedfinanciering, zakelijk krediet, lease, factoring en lening tot crowdfunding. De keuze is afhankelijk van de investeringsbehoefte.

Zakelijk krediet aanvragen – onze tips

Een bedrijfsfinanciering of zakelijk krediet aanvragen met betere voorwaarden. Hoe? Door het toepassen van onderstaande tips:

 • Een goede voorbereiding is van cruciaal belang. Een beknopt investeringsplan is niet goed genoeg. De banken willen onderbouwing, cijfers en een prognose zien.
 • Er bestaan diverse overheidsregelingen die een steuntje in de rug kunnen bieden. Zorg dat u hiervan op de hoogte bent en vraag er ook specifiek naar.
 • Houd in uw presentatie rekening met de mogelijke risico’s.
 • Zorg voor een professionele uitstraling. Een bank houdt geen rekening met emoties, alleen met cijfers en feiten.
 • Is een bank niet de juiste financier? Dat is goed mogelijk. Doe onderzoek naar alternatieve financieringsoplossingen.

Wilt u een bedrijfsfinanciering aanvragen en kunt u hierbij wel wat professioneel advies gebruiken? Neem dan contact op met Vizier Management dmv onderstaand formulier voor het maken van een vrijblijvende afspraak.  "Samen met Vizier Management heb ik een financieringsplan opgesteld en dit gepresenteerd bij de bank."

  Rob Hannink
  Chromeburner BV

  Vanwege de jaarlijkse groei van de omzet van meer dan 50% liep ik continu tegen liquiditeitsproblemen aan. Samen met Vizier Management heb ik een financieringsplan opgesteld en dit gepresenteerd bij de bank. De bank was enthousiast en wilde direct financieren. Dit was mij niet gelukt als ik Vizier Management niet had ingeschakeld. Vizier Management spreekt onder andere de taal van de bank en weet hoe je informatie op de juiste manier kan presenteren. Inmiddels zijn we weer twee jaar verder en blijft Vizier Management mij ondersteunen in de bedrijfsvoering. Fijn om als ondernemer hierin begeleiding te krijgen. Vizier Management is voor mij een prettige sparringpartner.