Werving en selectie – detachering in de finance

Vizier Management ondersteunt en begeleidt bedrijven op het gebied van recruitment, maar ook op interim basis van finance opdrachten. Dit doen we met ervaren en goed opgeleide professionals. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van werving en selectie en detachering in finance. Wij bieden u de volgende diensten aan:

  • Adviesprojecten
  • Werving en selectie
  • Coaching on the job
  • Finance detachering
  • Interim finance opdrachten

Wij hebben én ervaring met Human Resource Management én met de betreffende functies waarvoor u medewerkers zoekt. Wij zijn dus thuis in beide takken van sport: een unieke combinatie. Vizier Management weet als geen ander welke personen binnen een openstaande functie passen.

Vizier Management ontzorgt u

Vizier Management ontzorgt u als opdrachtgever en kan naar wens het complete proces van werving en selectie op finance gebied uit handen nemen. Door onze ervaren HR-specialisten, die verder kijken dan enkel naar de huidige vraagstelling, kan er nog beter een oplossing gezocht worden voor de ontstane sourcings vraag. Wij vinden gegarandeerd de juiste persoon voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

"Vizier Management heeft mij op professionele wijze bijgestaan en geholpen."

Jeroen Molenschot
De Posthoorn Oisterwijk

Vizier Management heb ik ingeschakeld om mij specifiek te helpen met de gesprekken met mijn huisbank. In het verleden is er een product aan mij verkocht en daar heb ik best wel wat discussie over gehad met de bank. Vizier Management heeft mij op professionele wijze bijgestaan en geholpen. Zij heeft zich meer dan terugverdiend. Ben blij dat ik als ondernemer iemand in kan schakelen om te sparren en advies in te winnen over onderwerpen waar jezelf weinig affiniteit en verstand van hebt.