Werving en selectie – detachering in de finance

Vizier Management ondersteunt en begeleidt bedrijven op het gebied van recruitment, maar ook op interim basis van finance opdrachten. Dit doen we met ervaren en goed opgeleide professionals. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van werving en selectie en detachering in finance. Wij bieden u de volgende diensten aan:

  • Adviesprojecten
  • Werving en selectie
  • Coaching on the job
  • Finance detachering
  • Interim finance opdrachten

Wij hebben én ervaring met Human Resource Management én met de betreffende functies waarvoor u medewerkers zoekt. Wij zijn dus thuis in beide takken van sport: een unieke combinatie. Vizier Management weet als geen ander welke personen binnen een openstaande functie passen.

Vizier Management ontzorgt u

Vizier Management ontzorgt u als opdrachtgever en kan naar wens het complete proces van werving en selectie op finance gebied uit handen nemen. Door onze ervaren HR-specialisten, die verder kijken dan enkel naar de huidige vraagstelling, kan er nog beter een oplossing gezocht worden voor de ontstane sourcings vraag. Wij vinden gegarandeerd de juiste persoon voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

"In deze tijd een koper vinden, die onze winkel verder voort wil zetten is moeilijk. Toch is het gelukt!"

Ger Fitters
Bazeroen

Wij hebben Vizier Management ingeschakeld om een koper te vinden voor onze (kleding)winkel. In deze tijd een koper vinden, die onze winkel verder voort wenst te zetten is niet gemakkelijk. Toch is het gelukt! We zijn erg blij dat we ons onroerend goed en herenmodezaak hebben kunnen overdragen aan andere ondernemers die onze winkel en kwaliteit voort zullen zetten.