Werving en selectie – detachering in de finance

Vizier Management ondersteunt en begeleidt bedrijven op het gebied van recruitment, maar ook op interim basis van finance opdrachten. Dit doen we met ervaren en goed opgeleide professionals. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van werving en selectie en detachering in finance. Wij bieden u de volgende diensten aan:

  • Adviesprojecten
  • Werving en selectie
  • Coaching on the job
  • Finance detachering
  • Interim finance opdrachten

Wij hebben én ervaring met Human Resource Management én met de betreffende functies waarvoor u medewerkers zoekt. Wij zijn dus thuis in beide takken van sport: een unieke combinatie. Vizier Management weet als geen ander welke personen binnen een openstaande functie passen.

Vizier Management ontzorgt u

Vizier Management ontzorgt u als opdrachtgever en kan naar wens het complete proces van werving en selectie op finance gebied uit handen nemen. Door onze ervaren HR-specialisten, die verder kijken dan enkel naar de huidige vraagstelling, kan er nog beter een oplossing gezocht worden voor de ontstane sourcings vraag. Wij vinden gegarandeerd de juiste persoon voor u!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

"Vizier Management heeft haar netwerk binnen de banken aangesproken."

Maurits en Marga Starmans
Maus International BV

Wij huurden een pand en kregen de mogelijkheid om het pand te kopen. Nadat onze huisbank niet wilde financieren hebben wij contact met Vizier Management opgenomen. Vizier Management heeft haar netwerk binnen de banken aangesproken en daardoor konden we de financiering bij een andere bank snel regelen. Het was eigenlijk zo voor elkaar. Dit was ons anders niet gelukt. Ook de bank was blij dat dit voor hen ook een proces was dat soepel verliep. Zij waren dan ook blij dat wij Vizier Management als adviseur hadden ingeschakeld.